AMANET ELECTRONICE

Cod Produs: C1342 Ai nevoie de ajutor? 0721266446
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Doriti sa folositi aparatura electronica pentru un imprumut rapid de bani?
Active Gold Amanet va pune la dispozitie acest lucru. Dumneavoastra aduce-ti la sediul nostru electronicele pe care vreti sa le puneti ca si garantie, iar noi va oferim evaluarea pe care o stabilesc profesionistii nostrii. Aceasta evaluare se face in functie de caracteristicile bunului, cele estetice, functionale si gradul de uzura. Urmatorul pas este stabilire sumei care va fi oferita ca si imprumut pe baza evaluarii. Toata aceasta procedura se finalizeaza rapid. Bunul dumneavoastra este pastrat in siguranta la noi pana la achitarea imprumutului. Dupa ce ati returnat suma pe care ati imprumutat-o, obiectul pe care l-ati lasat la noi ca si garantie va fi returnat catre dvs in exact aceiasi stare in care l-ati lasat.

Ce inseamna un imprumut de tip amanet?

Imprumutul de tip Amanet se achita atat numerar la una din agentiile noastre, cat si prin transfer bancar in regim de urgenta. Imprumutul se realizeaza in baza unui contract de amanet pe o perioada minima de 5 zile si maxim 70 de zile calendaristice, cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea contractului presupune achitarea comisionului aferent perioadei pastrarii bunului in cadrul agentiei. Comisionul este negociabil si poate varia intre 0,1% si 1,5% pe zi, in functie de ofertele afisate in agentia unde se incheie contractul de amanet.
Valoarea minima anuala a DAE este de 73%, iar valoarea maxima anuala a DAE este de 547,5% pentru orice tip de imprumut.

Exemplu: Pentru un imprumut de 1000 de lei, pe o perioada de 70 zile, cu un comision de 0,3%/zi, la terminarea perioadei contractuale veti achita 210 lei comision + suma imprumutata. Adica un total de 1210 lei.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!